Макіяж на Новий рік / фото ua.depositphotos.com

Макіяж доповнює будь-який образ і може прикрасити навіть непоказну зовнішність. Через кілька днів ми відзначимо Новий рік - особливе свято, коли можна спробувати щось незвичайне. У цей день дозволено балувати себе незвичайними кольорами і яскравими прикрасами. Підказуємо, який макіяж на Новий рік зробить вас королевою цієї ночі.

Незвичайні стрілки

Незвичайні стрілки на Новий рік / фото ua.depositphotos.com
Макіяж на Новий Рік 2022 / фото ua.depositphotos.com

Стрілки - універсальний макіяж на будь-яке свято, але на Новий рік можна поекспериментувати з їх візерунком. Незвичайний малюнок стрілок зробить яскравий акцент на очі навіть без використання тіней.

Акцент на очі

Макіяж на Новий рік для карих очей/ фото ua.depositphotos.com

Темні глибокі тіні зроблять ваш погляд млосним і виразним. Використовуйте світлі тіні на внутрішній частині повік і зробіть їх темнішими до краю. Не забудьте також нафарбувати вії тушшю.

Відео дня

Двоколірні тіні

Яскравий макіяж на Новий Рік 2022 / фото ua.depositphotos.com

Яскравий і незвичайний макіяж можна створити за допомогою двох тіней різних кольорів. Можна використовувати навіть протилежні відтінки - ефект в будь-якому випадку буде позитивним. Вилиці і губи в такому макіяжі виділяти не варто.

Блискучі тіні

Блискучий макіяж на Новий Рік 2022 / фото pixabay

Не тільки ялинка сяє вогнями на Новий Рік. У це свято не забороняється використовувати помітні і яскраві тіні з блискітками. Дуже дорого і розкішно виглядає блискучий макіяж в золотих кольорах, але і інші кольори допустимі. На губи краще нанести натуральну помаду, щоб вони не перетягували увагу на себе.

Блискітки на обличчі

Макіяж на Новий Рік 2022 / фото pexels
Макіяж на Новий Рік 2022 / фото pexels

Сяяти можуть не тільки повіки. Ще один святковий варіант використання блискіток - нанесення їх на вилиці або під повіками. Такий макіяж приверне багато уваги і вигідно виділить вас. Щоб зробити його, купіть гліттер і спрей-фіксатор для макіяжу. Використовуйте білий гліттер для смаглявої шкіри і золотий – для блідої.

Вас також можуть зацікавити новини: