Ідеї манікюру / скріншоти

Багато жінок хочуть подобатися чоловікам і привертати їхню увагу. Складаючи свої образи, вони іноді забувають про те, що може зіпсувати все враження. Виявляється, чоловіки звертають увагу на нігті жінки, їм важливо бачити гарний манікюр. Які кольори і дизайни їм подобаються - читайте нижче.

Відтінки червоного

Червоні нігті дійсно подобаються чоловікам. Однак тут важлива одна деталь - форма нігтів. Мало хто оцінить довгі і гострі "кігті", та ще й червоного кольору. Чоловікам подобаються ніжні дизайни з різними відтінками.

Нігті, які подобаються чоловікам / скріншоти

Ви можете обрати дизайн із золотим литтям, покрийте три пальці червоним лаком, а на двох зробіть нюдове покриття з незвичайним акцентом. Також чоловікам подобається поєднання червоного і рожевого, такий дизайн має дуже милий і привабливий вигляд.

Відео дня

Ніжність і "френч"

Класичний французький манікюр зробить вас неймовірно привабливою в очах чоловіків. Їм подобається акуратний дизайн, який не одразу "кидається" в очі, але робить ручки дуже ніжними. Постарайтеся підбирати не дуже яскраву базу, покриття повинно бути схожим на справжній колір нігтів.

Який манікюр подобається чоловікам / скріншоти

Крім цього, чоловіків приваблюють ніжні відтінки рожевого. Необов'язково покривати одним кольором всі нігті. Зробіть оригінальний дизайн, проте не переборщіть. Чоловіки люблять красиві нігті, але їх може відлякати велика кількість малюнків.

Нагадаємо, раніше УНІАН розповідав, який вигляд має трендовий педикюр на весну-літо.

Вас також можуть зацікавити новини: