Ідеї педикюру на весну / скріншот

Наближається літо, а з ним і сезон босоніжок. Відкрите взуття завжди вимагає ідеального педикюру. Розповідаємо, які кольори зараз в тренді. Ці дизайни точно вам сподобаються.

Темні нігті

Педикюр в темних тонах має чудовий вигляд як на блідих, так і на засмаглих ногах. Ви можете спробувати "зірковий" дизайн. Покрийте ніготь на великому пальці блискітками або спеціальним покриттям з яскравими вкрапленнями. А інші пальці нафарбуйте чорним лаком. Такий акцент буде мати дуже вдалий вигляд.

Ідеї педикюру на весну і літо / скріншот

Якщо ж ви не любите блискітки або чорний колір, то спробуйте однотонне покриття. Можна підібрати відтінки сірого, коричневого. Топ краще обирати глянцевий. Матове покриття швидко "стирається", а на ногах воно буде мати занадто бляклий вигляд.

Відео дня

Яскраві акценти

Соковиті і яскраві кольори мають на ногах дуже красивий вигляд. Такий педикюр підійде і для коротких нігтів, і для подовжених. Деякі люблять трохи відрощувати нігті, щоб надати їм більш квадратну форму. Це має цікавий вигляд, важливо лише не переборщити з довжиною.

Модний педикюр на літо / скріншот

У тренді весни і літа класичний червоний. Насичений колір приверне чимало уваги, з таким педикюром ви точно не залишитеся непоміченою. Також варто спробувати апельсиновий. Яскравий помаранчевий колір одразу нагадує про теплу погоду і відпустку на березі моря.

Нагадаємо, раніше УНІАН розповідав, яка форма нігтів зробить руки жіночними.

Вас також можуть зацікавити новини: