Модна шапка 2021 / pexels.com

На вулиці тільки вересень, а по відчуттях як люта зима. Дощі, сльота, сильний вітер і початок заморозків - все це говорить про те, що пора утеплятися. Напевно, на далеких полицях у вас таки є модні шапки, але якщо немає, тоді швидше читайте, які будуть в тренді.

Біні

Це в'язана шапка, в якій вам буде максимально комфортно цієї зими. Виглядає вона просто, але свою головну функцію виконує - гріє. Крім того, вона підходить як під casual, так і під спортивний стиль.

Модна шапка 2021 / pexels.com

Шапки з помпоном

Ці шапки виглядають яскраво і цікаво за рахунок помпона. Якщо вам здається, що це атрибут дитячого гардеробу, то поспішаємо вас порадувати. Такі шапки навіть дорослим подарують гарний настрій цієї зими і зроблять ваш образ дуже стильним.

Відео дня
Модна шапка 2021 / pexels.com

Берет

Берет більше підходить під класичний або casual стиль. Але будьте готові до того, що вони не настільки теплі як шапки. Берети не прикривають вушка, тому взимку вам може бути в них холодно. А ось для осені це ідеальний варіант.

Модна шапка 2021 / pexels.com

Гангстерська шапка

Ці шапки підійдуть будь-якій дівчині. Ось уже кілька років вони не поступають свої лідерські позиції. Вони стильні, яскраві і дуже зручні. А їх головний "плюс" в тому, що їх можна прати в машинці і не переживати, що вони розлізуться.

Модна шапка 2021 / pexels.com

Кепі

Цей варіант головного убору також більше підходить для осіннього сезону. Виглядає, звичайно, дуже модно, але взимку особливо гріти не буде. Тому якщо і носити такий головний убір, то вже зараз.

Модна шапка 2021 / pexels.com

Вас також можуть зацікавити новини: