Які короткі стрижки в моді 2022 / фото depositphotos.com

Жінки часто цікавляться тим, які зачіски старять після 40. Стилісти відзначають, що є ряд порад, яких потрібно дотримуватися в створенні образу, щоб мати якомога молодший вигляд. Однак остаточне рішення по створенню зачісок або стрижок потрібно приймати виходячи з форми обличчя, кольору шкіри і волосся, побажань самої модниці. 

Як мати молодший вигляд за допомогою зачіски

Правильний вибір зачіски для жінки, якій вже виповнилося 40 років, дуже важливий. Адже в цьому віці можна легко накинути собі пару років, якщо зробити не дуже вдалу стрижку. Щоб цього уникнути, важливо дізнатися, яка укладка молодить і як потрібно стригтися. 

Відео дня

Омолоджуючі стрижки після 40

Перукарі і стилісти кажуть, що істотно вплинути на образ в позитивному ключі можуть:

  • класичне каре;
  • подовжене каре до плечей;
  • боб-каре;
  • каре на ніжці;
  • каре з чубчиком або без;
  • каре на каскад;
  • асиметричне каре. 
Які короткі стрижки в моді 2022 / фото depositphotos.com

Варто відзначити, що тип зачіски потрібно вибирати виходячи з форми вашого обличчя. Наприклад, боб-каре не підійде жінкам з круглим обличчям. Його краще робити тим, у кого обличчя злегка витягнуто. А ось власницям круглої форми обличчя відмінно підійде каре на ніжці. Асиметричне каре - універсальний тип зачіски, який підходить всім. З такою стрижкою можна сміливо експериментувати з кольором, який також впливає на омолодження. Головне в цій справі - не переборщити. 

Стилісти підкреслюють, що стрижки для жінок після 40 років з круглим обличчям повинні бути виконані так, щоб лице візуально виглядало більш вузьким. Наприклад, каре на каскад буде мати вигідний вигляд. 

Стрижки після 40 без укладки на середні волосся

Сучасні стрижки для жінок 40 років - це не тільки каре. Найчастіше голлівудські модниці вибирають об'ємні багатошарові стрижки, що їх дуже молодить і робить більш привабливою в кадрі. Сама технологія стрижки дуже проста, тому створити правильний образ зможе кожна: досить укладати волосся шарами за допомогою фена, круглої гребінця і пінки. 

Які короткі стрижки в моді 2022 / фото depositphotos.com

Нагадаємо, експерти розповіли, що треба пити для омолодження жіночого організму.

Вас також можуть зацікавити новини: