Сарафан на літо повинен бути у кожної дівчини / Скріншот Instagram

Нарешті сонечко нас тішить, а температура повітря дає змогу зняти з себе курточки і джинси і вдягнути щось більш легке і стильне. Давайте сьогодні поговоримо про те, що модно носити влітку 2024 року.

Насамперед на думку спадають сарафани. Говорячи про те, яка тканина в моді 2024 року, то це однозначно м'яка тактильна, яка дає нам змогу відчувати ніжність і комфорт, легкість і стиль. А тепер більш детально розглянемо тренди весна-літо 2024 року.

Літні сарафани - 5 найкращих варіантів

Сарафани на літо - це мастхев кожної модниці. У них максимально зручно, а те, що вони додають своїй власниці більш легкого і романтичного настрою, то про це навіть говорити не варто, тому що всі і так все знають.

Відео дня

Отже, розповідаємо і показуємо, які сарафани зараз у моді.

  • На бретелях

Літні розкльошені довгі сарафани на бретелях точно стануть у пригоді тим дівчатам, які хочуть похизуватися своєю засмагою та ідеальними ключицями. Його можна поєднувати як з кедами, так і з босоніжками. Тож обирайте для себе зручний аутфіт і йдіть підкорювати цей світ.

Сарафан без бретелей / скріншот з Instagram
  • Квітковий принт

Якщо ви досі не знали, який принт буде в моді 2024 року, то поспішаємо вас порадувати. Уже кілька сезонів поспіль на піку популярності влітку саме квітковий принт. Можливо, у вас є такий сарафан, тоді вам не доведеться купувати новий. А якщо ні, то не марнуйте час і мерщій біжіть за ним.

Сарафан із квітковим принтом / Скриншот Instagram
  • Леопардові сарафани 2024

Напевно, ви думаєте, що леопардовий принт - пережиток минулого. А ось і ні. Він пройшов трансформацію і повернувся на модний Олімп. Навіть не сумнівайтеся, що цього літа ви побачите його чи не на кожній модниці.

Леопардовий сарафан / Скриншот Instagram
  • Джинсові сарафани

Жіночі сарафани з деніму створені для того, щоб підкреслити фігуру своєї власниці. Однак є маленький нюанс - стандартні фасони, до яких багато хто звик, вже не дуже стильні. Краще звернути увагу на більш сучасне пошиття, щоб вже точно справити враження на оточуючих.

Джинсовий сарафан / Скриншот Instagram
  • Маленький чорний сарафан

У гардеробі кожної дівчини мають бути модні сарафани 2024, особливо маленькі чорні. Вони підкреслять вашу витонченість і почуття стилю, якщо вам не хочеться особливо мудрувати з образом.

Маленький чорний сарафан / Скріншот Instagram

Тепер ви знаєте, що диктує мода 2024 жіноча в новому сезоні. Важливо пам'ятати, що приталені речі, як-от джинсові сарафани, мають дуже спокусливий вигляд, але якщо ви хочете відчувати більше свободи і легкості, то вибирайте жіночі сарафани великих розмірів.

Вас також можуть зацікавити новини: