Анджеліна Джолі / instagram.com/angelinajolie_offiicial

Світові зірки дуже ретельно стежать за своїм зовнішнім виглядом, адже вони кумири мільйонів. Що тільки вони не придумують аби зберегти молодість свого обличчя і тіла. Ось вам топ-5 б'юті-процедур, які, на перший погляд, здаються огидними, але судячи з зірок, дуже таки дієвими.

Крем з кров'ю

Американська модель Хейлі Бібер регулярно наносить на обличчя зволожуючий крем на основі крові. Виявляється, що клітини крові виробляють білки, які позитивно позначаються на шкірі обличчя.

Хейлі Бібер / instagram.com/haileybieber

Нанесення плаценти

Всі ж чули, що поїдання плаценти є дуже корисним? Ось тільки Дженніфер Лопес вирішила не випробовувати на міцність свій вестибулярний апарат, і просто наносити її на шкіру обличчя. Людська плацента здатна регенерувати шкіру, омолоджуючи її.

Відео дня
Дженніфер Лопес / instagram.com/jlo

Читайте такожГоловні убори 2021: з чим носити тренд цього сезонуПропарювання піхви

Насправді процедура проводиться набагато простіше, ніж це можна собі уявити. Потрібно набрати гарячу ванну з травами, а потім посидіти над нею. Гвінет Пелтроу вдається до такої процедури, щоб підтримувати своє жіноче здоров'я і позбутися від болю в тілі. Варто відзначити, що ця процедура небезпечна, тому краще звернутися до фахівців.

Гвінет Пелтроу / instagram.com/gwynethpaltrow

"Пеніс" для обличчя

Кейт Бланшетт використовує сироватку з крайньої плоті корейських новонароджених хлопчиків. Малюкам роблять обрізання, а потім вводять в шкіру жінок клоновані клітини з клітин крайньої плоті. 

Кейт Бланшетт / Фото REUTERS

Крем на основі чорної ікри

Анджеліна Джолі рекомендує використовувати крем на основі чорної ікри, щоб позбутися від розтяжок на тілі. Варто відзначити, що в сучасній б'юті-індустрії можна знайти засіб дешевше і не менш ефективний.

Анджеліна Джолі / instagram.com/angelinajolie_offiicial

Вас також можуть зацікавити новини: