Джинси / ru.depositphotos.com

У період холодів жінки дістають з далеких полиць різні фасони джинсів. З ними можна створити безліч стильних аутфітів, особливо, якщо знати, з чим їх поєднувати.

Раніше УНІАН назвав найстильніші теплі светри на зиму, а сьогодні ви дізнаєтеся, як носити джинси взимку 2022.

Які жіночі джинси в моді 2022

Не дарма кажуть, що мода циклічна. Тому в цьому сезоні в тренді знову будуть джинси з низькою посадкою, мішкуваті джинси, бойфренди, джинси в обтяжку і тотал денім "лук".

Відео дня

Якщо ви задаєтеся питанням, з чим носити джинси восени і взимку, то тут варіантів може бути маса. Вони ідеально поєднуються з об'ємними светрами, бомберами і навіть сорочками. При цьому варто враховувати, що, якщо ви вибираєте об'ємні джинси, то верх повинен бути більш приталеним, і навпаки. 

Джинси

Не менш стильним буде такий варіант: джинси-бойфренди з вільною сорочкою, частина якої в них заправлена. Не забувайте і про прикраси, які додадуть вашому образу яскравості і стилю.

Також можете поєднувати джинси-скінні з оверсайз худі і світшотами. В даному випадку джинси в обтяжку можуть замінити лосини.

Джинси / колаж з фото

З чим носити джинси на роботу

Якщо на роботі немає дрес-коду, тоді сміливо надягайте джинси, водолазку і об'ємний піджак. Не відмовляйтеся і від чоловічих фасонів піджаків, адже вони виглядають унісекс і допоможуть вам створити неймовірно модний образ. 

Зверніть увагу і на джинси-скінні в поєднанні з сорочкою (можна вибрати білу, а можна кольорову), а зверху накиньте подовжену в'язану жилетку. 

Крім того, в тренді залишаються кардигани, а їхнє поєднання з джинсами і гольфами просто зводить з розуму всіх модниць.

Джинси / колаж з фото

Що одягнути з джинсами на вечірку

Після робочого трудового тижня, напевно, кожній жінці хочеться розслабитися в компанії подруг. І тут мова вже зовсім не йде про офіціоз. 

Є кілька варіантів, з чим носити джинси скінні 2022, особливо з такого святкового випадку. Такий фасон буде ідеально поєднуватися з атласною блузкою, яка додасть вашому образу жіночності і певної пікантності. Не вульгарним буде образ, якщо ви приміряєте топ або корсет, наверх якого накинете піджак. Також зверніть увагу на мереживний боді, завдяки якому ви відчуєте себе жінкою-кішкою.

Джинси / колаж з фото

Якщо ви хочете більше блиску, то тут варто зробити акцент на взутті. Наприклад, ботильйони з заклепками або яскраві берці зі шнурівкою. Доповнюйте образ аксесуарами, а на піку популярності зараз хустки, зав'язані на джинсах замість поясу.

Нагадаємо, як вибрати рукавички на зиму.

Вас також можуть зацікавити новини: