Літній гардероб 2021 / pinterest.ru

Згадайте, коли в останній раз ви були задоволені погодою? З вуст в уста передаються одні й ті ж фрази: «Того року такого не було», «Весни і не відчули» і «Я більше з дому не вийду».

Факт залишається фактом - літо настало і потрібно якось з цим миритися. Саме тому ми пропонуємо добірку найвдаліших елементів гардеробу, які виручають, якщо розум, змучений спекою, сприймає одяг, як знущання.

Що надіти в спеку - матеріали

Як одягатися влітку - форма

Штани вільного крою / pinterest.ru

Липнева спека передбачає літні наряди вільного крою. Ніяких обтягуючих речей бути не повинно. По-перше, в них дійсно дуже жарко. По-друге, вузький одяг перешкоджає нормальному теплообміну і циркуляції крові. Ідеальний вибір - піжамний костюм, штани-бермуди або плаття в підлогу на тонких бретелях.

Що робити, якщо не хочеться носити білизну

"Бралет" з натуральних тканин / pinterest.ru

Читайте такожНазвано найкращі способи позбутися неприємного запаху пахвНе носіть. При такій температурі вибирати ліф з щільним пуш-апом або масивним декором - м'яко кажучи, відчайдушний вчинок. Тому, якщо вам дозволяє розмір грудей і бажання дати «свободу папугам» - перегортайте цей розділ статті. Але для тих, хто, все-таки, не готовий відмовитися від білизни навіть влітку, є порада: ліфи з м'якою чашкою з легких тканин, «бралет» або спортивні моделі.

Літні вбрання - колір і фактура

Якого кольору повинні бути літні речі / pinterest.ru

Найкраще зупинити свій вибір на світлих пастельних відтінках. Чому - відповість підручник фізики. Ми лише скажемо про те, що темні тони відмінно «притягують» сонячні промені. До того ж, 90% українців для осінньо-зимового періоду вибирають похмуру колірну гамму в одязі. Літня пора - відмінний привід внести нотку різноманітності в свій гардероб. Якщо назовсім розлучатися з чорним кольором не хочеться, купіть собі спідницю або шорти, але не блузу.

Взуття влітку - шкарпетки, сандалі, підбори

Взуття влітку 2021 / pinterest.ru

Знаємо, як ви любите кросівки, але в літній період такий вибір - не найвдаліший. Взуття повинна бути зручною, в відкритих моделях вам буде однозначно прохолодніше. Для тих, хто не сприймає відкритого взуття, порада - купуйте моделі тканинних кросівок + шкарпетки з натуральних матеріалів. Каблук теж не потрібен - приплив води до тканин і набряклість ніг ви відчуєте і у взутті на низькому ходу, а на високих підборах перенести це відчуття буде непросто. Якщо взуття на підборах - частина вашого серця, вибирайте «цеглинку» або «чарочку».

Літні головні убори

Головні убори / pinterest.ru

Необхідний предмет гардероба, без якого виходити на вулицю в саме пекло вже точно не варто. Рекомендуємо придивитися до елегантних солом'яних капелюшків, кепок світлих відтінків, косинок або тканинним крислатим моделям капелюхів. Головне - враховуйте загальний стиль вашого образу і чи буде одяг, обраний вами, безпечним і зручним.

Вас також може зацікавити: