Як правильно виводити плями на одязі / depositphotos.com

Багато людей неправильно виводять плями на одязі, що призводить до псування речей. Український дизайнер Андре Тан розповів, як зробити це легко, швидко і безпечно.

Якщо на одязі з'явилася пляма, не потрібно виводити її за допомогою солі або серветок. За словами дизайнера, вони можуть тільки погіршити проблему, закріпити бруд на одязі і зіпсувати колір.

"Можна обережно зібрати залишкову вологу з місця забруднення чистою сухою ганчіркою і звернутися до професіоналів в найближчі два дні без попередньої обробки. Чим довше пляма знаходиться на одязі, тим важче її вивести. Не ризикуйте улюбленими речами", - сказав Андре Тан.

Відео дня

Читайте такожВбрання на особливий випадок: Андре Тан представив нову святкову колекціюТакож він розповів, що запобігти дефектам і появі забруднень на одязі можна за допомогою деяких лайфхаків. В першу чергу потрібно правильно зберігати речі.

Як правильно зберігати речі:

  • зберігати речі бажано в кофрах (ніколи не зберігайте в поліетилені, тільки в натуральних кофрах для того, щоб була достатня циркуляція повітря);
  • зберігайте речі на вішалках, які підходять по плечовому розміру, щоб уникнути деформації виробу;
  • сортуйте від коротких до довгих і від світлих до темних речей;
  • між речами різних кольорів використовуйте вішалку з порожньою кофрою. Це запобіжить міграцію кольору в період зберігання;
  • об'ємні і важкі речі зберігайте в складеному вигляді.

Нагадаємо, як правильно прати светри, щоб вони довго служили.

Вас також можуть зацікавити новини: