Як зафарбувати сивину / ru.depositphotos.com

При появі сивини відмінно допомагає фарба для волосся, але є і більш натуральні компоненти, що дозволяють впоратися з цією проблемою.

Раніше УНІАН назвав найкрасивіший колір волосся у дівчат, а сьогодні ви дізнаєтеся, як пофарбувати волосся, щоб не видно було сивини.

Який колір найкраще зафарбовує сивину?

Стилісти відзначають, що найкраще зафарбовують сивину каштановий або темний шатен. Не менш добре лягає на сиві пасма відтінки приглушеною мідної палітри.

Відео дня

При цьому експерти радять не морочитися над тим, як зафарбувати сивину в домашніх умовах, а звернутися до професіоналів, які краще підберуть колір волосся і зроблять якісне фарбування. Такий варіант буде більш оптимальним, якщо сивого волосся у вас менше 50%. В іншому випадку ви можете самостійно зафарбувати сивину в домашніх умовах, просто змінивши колір.

Як зафарбувати сивину без фарби?

Якщо ви не хочете псувати волосся фарбами, можете скористатися натуральними рослинними барвниками - хною і басмою. Але враховуйте, що цей спосіб підійде вам, якщо у вас не так і багато сивих пасом. Тому що натуральні барвники повністю не перефарбовують волосся, вони лише "обгортають" їх, і термін дії їх значно менший, ніж фарби. Робити фарбування натуральними барвниками варто раз на 2-3 тижні. 

Раніше УНІАН повідомляв, чим можна вимити волосся без шампуню.

Вас також можуть зацікавити новини: