Найкрасивіший колір волосся у дівчат / ru.depositphotos.com

Всього в світі є три основні кольори волосся, тому найчастіше жінки діляться саме за цією ознакою - блондинки, брюнетки і руді. І, звичайно, це викликає суперечки з приводу того, який колір волосся найпривабливіший для чоловіків.

Раніше УНІАН назвав секрет вічної молодості китаянок, а сьогодні ви дізнаєтеся, який колір волосся вважається найсексуальнішим.

Всі знають прислів'я "На смак і колір товаришів немає". Проте, коли мова заходить про жіночу красу, слабкій половині людства хочеться догодити своїм партнерам і ще більше їм подобається. Тому фахівці в області досліджень неодноразово проводили опитування, в результаті яких з'ясували, що більшість чоловіків віддають перевагу брюнеткам. 

Відео дня

Чому чорний - найкрасивіший колір волосся в світі?

Фахівці відзначають, що серед брюнеток дуже багато інтелектуально розвинених жінок, добрих, пристрасних. В цілому вони відзначили, що ці дами володіють неймовірним набором якостей, які важливі кожному чоловікові і уточнили, що цей колір волосся вважається найсексуальнішим.

Також вони говорять про те, що чорний колір волосся ідеально поєднується з карими очима, роблячи з дівчини фатальну красуню. Наприклад, Моніка Беллучі, Дакота Джонсон, Наталі Портман, Міла Куніс і Кіра Найтлі. Не дарма ж ці дівчата дуже популярні серед чоловіків.

Нагадаємо, чим можна вимити волосся без шампуню.

Вас також можуть зацікавити новини: