Олена та Володимир Зеленські / фото instagram.com/olenazelenska_official

Модний експерт та головний редактор Buro Ukraine Тетяна Соловей оцінила зовнішній вигляд українських жінок-політиків і розкрила секрети їхніх вподобань у вбранні.

Своїми висновками вона поділилася у бесіді з «Українською правдою».

Стиль Олени Зеленської: оцінка експерта

Читайте такожЗеленська з'явилася на публіці у стильному молочному "луці" (фото)На думку Тетяни Соловей, в спокійному та елегантному одязі дружини чинного президента України Олени Зеленської читається бажання не бути різкою та не сильно виділятися.

Відео дня

«Вона любить тиху розкіш. Найкраще у неї виходить з українським брендом SIX: ідеально скроєні брючні однотонні двійки, в яких вона любить навіть по кілька разів з'являтися на публіці», - вважає експерт.

Вона додала, що одяг Зеленської показує те, «як вона себе позиціонує: дружина, яка підтримує чоловіка, але не має політичних амбіцій».

Стиль Юлії Тимошенко: оцінка експерта

Оцінюючи образи нардепа Юлії Тимошенко, Соловей зазначила, що політик є однією з найбільших прихильниць Louis Vuitton, «який їй йде».

Юлія Тимошенко / фото УНІАН, Олександр Кузьмін

«Юлія Тимошенко була «і нашим, і вашим». Спочатку люди помічали її косу, а потім вже починалися срачі з приводу вартості її жакетів Louis Vuitton, – зазначила експерт. - Зараз Тимошенко вже не видно серйозно в політиці. Коли ЗМІ продовжують писати про те, в чому вона прийшла до Верховної Ради, – це залишки колишньої слави, як політика».

Стиль Марини Порошенко: оцінка експерта

Говорячи про дружину екс-президента Марину Порошенко, експерт помітила, що у неї «були політичні амбіції та більш різкі виходи»:

Марина Порошенко / фото УНІАН

«Їй подобалася увага... українцям не потрібно було налагоджувати оптику, щоб бачити принт кропу. Це було зрозумілим, ідеальним висловлюванням, дрес-кодом політичної програми чоловіка, яка перетворилася потім на «Армія, мова, віра».