Росіяни обстріляли забороненою зброєю будинки людей на Дніпропетровщині

Близько 2:00 19 вересня ворог атакував Запоріжжя ракетами. Повідомляють про 8 прильотів. Попередньо - мішенню стали об'єкти інфраструктури. Ще два вибухи пролунали на світанку. Одна з ракет розірвалася у місті. Друга - неподалік обласного центру, у селі Привітне. Там постраждали 12 будинків.

Ракета влучила в оселю, де жила сім'я переселенців. Під завалами будівлі опинилась літня жінка, її ушпиталили з пошкодженнями грудної клітини та внутрішніх органів. Її син та онук встигли вискочити з хати - нині з обома працюють психологи.

Понад 40 снарядів із "Градів" випустили росіяни за ніч по Дніпропетровщині. У Нікополі та на околицях - понівечені десяток приватних будинків, господарчі споруди, автівки, водогін та лінія електропередач. Там знайшли елементи та залишки осколково-шрапнельних боєприпасів. Це заборонена міжнародними конвенціями зброя, яку окупанти спрямували по будинках мирних людей.

Вдень росіяни вдарили з важкої артилерії по Зеленодольській громаді. Поранення дістала 58-річна жінка, яка їхала вулицею на велосипеді. А ближче до вечора атакували Криворізький район зі "Смерчів".

19:50, 19.09.2022
завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся