У Краснограді попри карантин почались проміжні вибори / Twitter, ЧЕСНО

На 179 одномандатному окрузі в Харківській області (місто Красноград) сьогодні проходять вибори народного депутата, однак виборців на дільницях обмаль.

Читайте такожКарантин в Україні: Шмигаль закликав не подорожувати навіть у межах країни (відео)

Як повідомляється у Facebook «Опора Харків», за оперативною інформацією окружної комісії та спостерігачів всі 189 дільничних виборчих комісій відкрилися вчасно.

Відео дня

До виборчого бюлетеня включено 37 кандидатів. З них 27 осіб є висуванцями політичних партій, 10 – самовисуванці.

Ініціатива «Чесно» тим часом повідомляє, що на дільницях обмаль виборців.

«Кілька днів тому у місті поширили інформацію про те, що тут зафіксовано перший випадок коронавірусу і поширювали відео з госпіталізації, але виявилося, що у людини був грип», - зазначили у Twitter ініціативи.

На дільницях членам комісії видали маски та рукавиці.

Проміжні вибори в окрузі №179 було оголошено у зв’язку з призначенням депутата від цього округу Олексія Кучера на посаду голови Харківської ОДА. Проголосувати зможуть 150 422 мешканця.

Довідка УНІАН. В кінці грудня 2019 року влада Китаю повідомила про спалах пневмонії невстановленого походження в місті Ухань. Збудником захворювання став новий тип коронавірусу COVID-19. Вірус передається від людини до людини, інкубаційний період становить близько двох тижнів.

11 березня Всесвітня організація охорони здоров'я оголосила про пандемію коронавірусу в світі. В Україні на сьогодні зафіксовано два лабораторно підтверджених випадків інфікування коронавірусом і одна смерть. Введений загальнонаціональний карантин.