Зеленський поговорив із Сунаком / фото president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський обговорив із прем'єр-міністром Великої Британії Ріші Сунаком ситуацію на фронті, оборону Бахмута.

"Хороша розмова з прем'єр-міністром Великої Британії Ріші Сунаком. Поінформував про ситуацію на фронті, оборону Бахмута. Обмінялися думками щодо останніх міжнародних заходів. Як завжди, маємо конкретні результати в посиленні оборонної та економічної підтримки України. Цінуємо незмінну позицію Великої Британії!", - зазначив президент України у Telegram.

Позиція Великобританії щодо України - деталі

8 лютого прем'єр-міністр Британії Ріші Сунак оголосив про плани з організації підготовки українських пілотів управління винищувачами західного виробництва.

Відео дня

18 лютого Сунак заявив, що Британія стане першою країною, яка надасть Україні далекобійну зброю. Він має намір закликати лідерів G7 збільшити спроможність України зупинити російські сили.

Прем'єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак заявив про збільшення видатків на оборону. У найближчі два роки вони зростуть на 5 мільярдів фунтів стерлінгів (близько $6 мільярдів).

Вас також можуть зацікавити новини: