REUTERS

Корпорація Microsoft поки не може спрогнозувати терміни усунення неполадок зі Skype, повідомили ТАСС у прес-службі корпорації.

"Ми активно працюємо над усуненням неполадок, які не дозволяють деяким користувачам авторизуватись і використовувати Skype. Поки ми не володіємо інформацією щодо термінів усунення неполадок", - заявили в прес-службі Microsoft.

Читайте такожУ Росії вирішили "імпортозамістити" месенджери

Відео дня

"Користувачі відчувають проблеми при спробі зайти в свій обліковий запис Skype", - наголошується в повідомленні в блозі Skype. Ті, кому це вдається, не можуть здійснювати дзвінки, оскільки всі користувачі в контакт-листі відображаються як "Не в мережі", навіть якщо це не так. Повідомлення в Skype також не завжди доходять до адресатів, однак збої при їх доставці спостерігаються у невеликої кількості користувачів.

Як повідомлялося раніше, в роботі Skype по всьому світу спостерігаються збої. Як повідомили представники сервісу, основна проблема полягає в тому, що статуси користувачів автоматично перемикаються в режим "не в мережі".

Через збій користувачі не можуть використовувати відео - та аудіо. При цьому текстові повідомлення продовжують надходити в звичайному режимі.

На даний час в Skype працюють над усуненням несправності.