Головні новини України 10 лютого 2021 / фото REUTERS

НАБУ розслідує можливі зловживання при закупівлі китайської вакцини від коронавірусу. Снайпер окупантів поранив українського воїна на Донбасі.

Справа щодо закупівлі китайської вакцини від COVID-19

Національне антикорупційне бюро України розпочало досудове розслідування щодо можливих зловживань при закупівлі китайської вакцини від COVID-19 виробництва компанії Sinovac Biotech.

Зіткнення Нацкорпуса з базою бойовиків

У Києві активісти "Нацкорпуса" блокують базу "озброєних тітушок". На місці чергують правоохоронці. За словами "Нацкорпуса", тітушок привезли для участі в акціях проти блокування каналів Медведчука.

Відео дня

Перемир’я на Донбасі

У районі проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі за добу зафіксовано три порушення режиму припинення вогню.

Неподалік населеного пункту Піски окупанти здійснили прицільний постріл зі снайперської зброї по позиціях Об’єднаних сил, унаслідок чого поранено українського військовослужбовця.

Негода в Україні

Сьогодні, 10 лютого, мороз в Україні тимчасово відступить, а сніг очікується лише в декількох областях. Однак уже завтра, 11 лютого, в Україні знову очікується погіршення погодних умов.

Зранку в Києві спостерігається складна ситуація на дорогах через сильні снігопади, що спровокували затори і перебої з рухом наземного громадського транспорту.

Секретні матеріали про збиття Іраном "Боїнга" МАУ

Уряд і спецслужби Канади вивчають аудіозапис, на якому людина, ідентифікована як міністр закордонних справ Ірану Мохаммад-Джавад Заріф, міркує про можливість того, що загибель "Боїнга" рейсу PS752 не була випадковістю

Іран уже відреагував на інформацію канадської розвідки про можливу умисну атаку українського літака. Україна ж має намір вивчити секретні записи з участю глави МЗС Ірану щодо збиття літака МАУ.

Новини України 10 лютого 2021 / фото REUTERS

Ситуація з коронавірусом

В Україні за добу виявили 3409 нових хворих на COVID-19. Водночас різко зросла кількість госпіталізованих до лікарень - за добу 2046 людей.

З початку пандемії коронавірусом заразилися 1253055 українців, 1092376 - одужали 23934 - померли.

Головні новини України: що важливо знати 10 лютого 2021