Тварина дивом вижила / скріншот

Це відео облетіло всю країну: коли рятувальники витягли з-під завалів у будинку в Дніпрі клітку з неушкодженою шиншилою, в це неможливо було повірити.

Журналістам 1+1 вдалося розшукати та поспілкуватися з власницею тварини Іриною Спесивцевою. Вона була на відстані однієї кімнати від епіцентру влучення. 

У момент "прильоту" по будинку жінка із сином були на кухні, оговталася вона від крику сина й прохання до неї не помирати. Квартира Ірини розташована на другому поверсі, вона почала кричати про допомогу. На щастя, син залишився неушкодженим. У жінки черепно-мозкова травма та осколкові поранення по всьому тілу.

Відео дня

Та вони - не єдині, хто вцілів у тій квартирі. У своїй клітці вціліла білосніжна 11-річна шиншила. Сталося ще одне диво: вижила й 19-річна кішка Ірини, її дістали з-під завалів на четвертий день після влучання російської ракети в будинок. 

"Кішка й шиншила - це частина мого життя, це пам'ять про мою квартиру, про моє минуле", - каже жінка.

Тварина дивом вижила / скріншот

Як трагедія у Дніпрі поламала долі мешканців сумнозвісного будинку

14 січня Росія влучила ракетою в багатоповерхівку в Дніпрі, де мешкали близько 1,7 тис. осіб. Кількість жертв сягнула 46.

Трагедія в Дніпрі забрала життя цілої родини - загинула Анастасія Ігнатенко, Дмитро Гузь та їхній 1,5-річний син Макар. Тіло малечі так і не знайшли.

Дідусь-мешканець 9-поверхівки не зміг стримати емоцій і звернувся до росіян 17 січня, проклинаючи їх. Він втратив онука внаслідок "прильоту". 

Син загиблої біля багатоповерхівки в Дніпрі Ірини Саламатенко Ігор написав останній зворушливий лист про маму. Він довів до сліз мережу, його неможливо спокійно читати, душа розривається на шматки. 

Під час влучання Х-22 у Дніпрі 28-річний Олексій Зеленський та його 11-місячний син Микита загинули. Їхня дружина і мама Катерина дивом вижила, хоч усі були в одній кімнаті. 

Вас також можуть зацікавити новини: