Чохол Gucci для AirPods Max / фото Gucci

Італійський будинок моди Gucci розширив лінійку Ophidia тематичним кейсом для AirPods Max, який коштує майже вдвічі дорожче самих навушників.

Аксесуар нагадує невелику дамську сумочку. Він виконаний з неопрену і віскози, а також доповнений регульованим плечовим ременем довжиною 60 см. 

На сайті компанії сказано, що його рекомендується зберігати в комплектному футлярі з фланелевої тканини або коробці, а також берегти від впливу прямого світла, джерел тепла і дощу. Що показово, магнітів в чохлі немає, тому навушники доведеться заряджати кожну добу, або брати чохол тільки для виходу.

Відео дня

Чохол доступний для покупки на сайті Gucci за $980 (приблизно 28 000 грн). Нагадаємо, що AirPods Max в українському ритейлі коштують в районі 14 000 грн.

Читайте такожTesla випустила мікрофони для караоке в електрокарах-розлетілися, як гарячі бенкети

Раніше повідомлялося, що смартфони iPhone 14 помітно подорожчають. Очікується, що ціна Pro-моделей зросте на 100 доларів. Цьому передують численні зміни, зокрема, відмова від фірмового "чубчика" на користі "пігулки" та рекордні 2 ТБ – стільки немає в жодному смартфоні на ринку

Презентація нових айфонів відбудеться у вересні. Для тих, хто віддає перевагу недорогій техніці, в березні або квітні вийде новий iPhone SE третього покоління, який буде виконаний в дизайні "вісімки" та підтримувати 5G.

Вас також можуть зацікавити новини: