Apple передумала проводити весняну презентацію, але без новинок не залишимося

Нові пристрої просто з'являться на сайті, імовірно, до кінця місяця.

Як повідомляє надійний інсайдер Марк Гурман, корпорація Apple не стане проводити березневу презентацію з онлайн-трансляцією, щоб показати нові iPad і Mac. Нова техніка просто з'явиться на сайті.

Компанія періодично оголошує про незначні оновлення продуктів у форматі прес-релізу на своєму сайті – аналогічним чином минулого року анонсували MacBook Pro. Що Apple покаже цього місяця з великою ймовірністю:

  • Крупне оновлення лінійки iPad, включно з 12,9-дюймовим iPad Air і кардинально новими iPad Pro на OLED;

  • Magic Keyboard для iPad Pro у новому дизайні;

  • MacBook Air 13" і 15" з чіпом Apple M3.

Найімовірніше, компанія також представить нові забарвлення для смартфонів iPhone 15 і оновлення лінійки ремінців Apple Watch. В останні роки їхній анонс відбувався в березні.

Раніше передбачалося, що для анонсу нових iPad і Mac відбудеться окремий онлайн-івент. За даними ЗМІ, наступне оновлення лінійки планшетів буде найбільшим з 2018-го і стане першими вісниками нової OLED-ери.

Коли Apple точно представить свої новинки, не повідомляється, але в тому, що це відбудеться в березні, з крупних інсайдерів не сумнівається практично ніхто.

На 2024-й у Apple заплановано багато анонсів. У лютому вийшла гарнітура Vision Pro, влітку покажуть "революційну" iOS, а восени представлять нові айфони, на які низка інсайдерів радять зачекати. Також очікується помітний апгрейд AirPods і Apple Watch.

Водночас ЗМІ писали, що компанія серйозно стурбована швидким виходом Samsung Galaxy Ring і прискорює процеси з розроблення свого смарт-кільця. Питання стоїть лише в термінах виходу.

Вас також можуть зацікавити новини: