Infinix GT 10 Pro з дизайном в дусі Nothing Phone і зарядкою 260-Вт вийде в серпні / фото GSMArena

Бренд Infinix готується до випуску свого нового смартфона в серії GT – 10 Pro. Дизайном новинка буде нагадувати Nothing Phone (2), однак її головною особливість стане рекордно потужна зарядка на 260 Вт. 

Сьогодні рекордсменом по потужності зарядки є Realme GT Neo 5, який оснащується адаптером 240 Вт – всього за 80 секунд набираються перші 20%, а повний заряд займає 9 хвилин. У випадку з Infinix GT 10 Pro, на повну зарядку смартфона знадобиться менше ніж 7 хвилин.

Новий Infinix у своєму роді унікальний – окрім рекордно швидкої зарядки, він також матиме 26 ГБ оперативної пам'яті. Фактично, це буде перший смартфон з таким обсягом оперативної пам'яті. Ще пристрій вийде з акумуляторною батареєю місткістю 7000 мАг.

Відео дня

Інші характеристики Infinix GT 10 Pro: 

  • Процесор –  Dimensity 8050;
  • Екран – АMOLED, 120 Гц;
  • Камери –  100 Мп, 8 Мп і 8 Мп;
  • Накопичувач - 256 ГБ (ймовірно, мінімальна версія).

Як уже згадувалося, дизайном смартфон буде нагадувати Nothing Phone (2) – задня кришка зроблена в напівпрозорому стилі. Однак чи будуть у нього світлові елементи, як у Nothing Phone, невідомо

Infinix GT 10 Pro буде випущений в Індії на початку серпня 2023, а трохи пізніше відбудеться його глобальний запуск. За ціною немає точної інформації, але пристрій буде позиціюватися як доступний ігровий смартфон. 

Дизайн Infinix GT 10 Pro натхненний Nothing Phone / фото GSMArena

Якщо ви в пошуках збалансованого бюджетника, УНІАН ділився рейтингом найкращих смартфонів бюджетом до $300 і $150. В обох рейтингах перше місце зайняли моделі лінійки Redmi Note 12.

Також розповідали, який смартфон вибрати в 2023 році, якщо потрібна найкраща камера. Вони не тільки топові апарати з точки зору фото і відео, але у них всередині стоїть потужна "начинка".

Вас також можуть зацікавити новини: