Рейтинг найпотужніших смартфонів очолює ROG Phone 7 Pro на Snapdragon 8 Gen 2 / фото ASUS

Бенчмарк AnTuTu, що займається порівняльними тестами смартфонів, оновив рейтинг найпродуктивніших Android-пристроїв на ринку. За підсумками квітня, чіпи Qualcomm в чисту "переграли" MediaTek.

У топі найшвидших флагманів на першому місці знаходиться Asus ROG Phone 7 Ultimate, який набрав значні 1,325 млн балів. Показово, що відрив від конкурентів мінімальний, хоча між наступними шістьма моделями він менше, ніж між першим і другим місцем. 

На другому місці розмістився OPPO Find X6 Pro з одним з найкращих наборів камер серед смартфонів, а замкнув трійку Red Magic 8 Pro+ з вбудованим кулером на 20 000 оборотів в хвилину – це істотно допомагає підвищити продуктивність. В основі всіх пристроїв в рейтингу топ-10 лежить чіп Qualcomm Snapdragon.

Відео дня

Джерело: AnTuTu

Також AnTuTu оновив список найкращих смартфонів на Android середнього рівня. Тут перше місце віддали Redmi Note 12 Turbo – це перший телефон на ринку з новим чіпом Snapdragon 7+ Gen, порівнянний за потужністю з торішнім флагманом Snapdragon 8+ Gen 1.

Що стосується десятки в цілому, 9 з 10 смартфонів в рейтингу оснащуються процесорами від MediaTek. 

Джерело: AnTuTu

У 2023 році можна купити телефон, здатний на все, що забажає Користувач, маючи в кишені не більше $150. Фахівці порталу Gizchina склали свій рейтинг найкращих бюджетних Android-смартфонів, що вийшли в останні пару років.

Водночас УНІАН ділився рейтингом найкращих компактних смартфонів для покупки в 2023 році. Вони не займуть багато місця в кишені і підійдуть для повсякденних завдань, а також розваг.

Вас також можуть зацікавити новини: