При в'їзді в селище проводяться обшуки / фото vchasnoua.com

В окупованому курорті Сєдове Донецької області працюють блокпости, на яких бойовики проводять обов'язкові обшуки «відпочивальників».

Читайте також"Можна здавати на металобрухт": ефектне знищення вантажівки бойовиків потрапило на відео

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє координатор групи «інформаційний спротив» Дмитро Тимчук.

Відео дня

«Напередодні «курортного сезону» в єдиному «курортному» населеному пункті «ЛДНР» - н. п. Сєдове Новоазовського р-ну - командування окупантів вирішило максимально «посприяти» відпочивальникам. Зокрема, окупанти організували при в'їзді в «Новоазовську особливу зону» блокпости, на яких проводяться обов'язкові обшуки автотранспорту та громадян», – пише Тимчук.

Зазначається, що громадяни, які проживають на непідконтрольній території Донецької і Луганської областей, і бажаючі проїхати в Седово, при в'їзді повинні мати з собою документи, що засвідчують особу і заповнити якісь анкети.

«З 3 травня ц. р. окупаційна адміністрація «ДНР» Новоазовського району почала оформляти місцевим жителям спеціальні «пропуски» для пересування по окупованій частині району, для отримання яких необхідно надати оригінали паспорта та свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, а також повідомити номер мобільного телефону. Даний процес організований «МДБ ДНР» для запобігання проникнення в тактичні тили 1-го АК «ДНР» «українських диверсантів» під виглядом відпочивальників, охочих відвідати єдиний у «ЛДНР» курорт», – йдеться в повідомленні.