'Дохли, як мухи': ЗСУ влаштували 'вибухову ніч' окупантам у Токмаку

На Запорізькому напрямку в окупантів розпочалися "спекотні літні дні та ночі". Особливо це стосується загарбників, що базуються в тимчасово окупованому Токмаку

Як повідомив мер Мелітополя Іван Федоров, останні два дні "вибухово гаряче" було в районі захоплених ворогом автотранспортного підприємства, так званого "мрео" та залізничного вокзалу. 

"Не спалося окупантам і сьогодні аж до другої години ночі. Підраховуємо скільки окупантів навіки втомились від літньої спеки", - зазначив мер.

Відео дня

Тим часом місцеве видання "Ріа-Мелітополь" повідомляє, що "прильоти" в Токмаку тривали усю ніч. Їх було стільки, що й не злічити.

"Всю ніч у Токмаку на Запорізькому фронті було дуже гаряче! К*цапи дохли, як мухи. Кількість прольотів була такою, що навіть порахувати неможливо!  Русня відключила стільниковий зв’язок і інтернет в Токмаку та Молочанську", - пише видання.

Запорізький напрямок - останні новини

4 червня поблизу окупованого російськими загарбниками Мелітополя в Запорізькій області пролунав черговий потужний вибух.

Днем раніше було підірвано залізничні шляхи біля села Долинське, якими окупанти транспортували військову техніку та особовий склад. Такоє 3 червня багато вибухів пролунало в Бердянську Запорізької області, зокрема - біля аеропорту й порту.

Окрім цього стало відомо, що до тимчасово окупованого Мелітополя завезли загони російських шпигунів, які вишукують патріотично налаштованих громадян.

Вас також можуть зацікавити новини: