У Бердянську пролунала серія вибухів / скріншот

У тимчасово захопленому російськими окупантами місті Бердянськ Запорізької області в суботу, 3 червня, пролунало багато вибухів, було голосно біля аеропорту й порту.

Російські військові тікали з бердянського порту, повідомляє "БердянсЬк Сьогодні" в Telegram. За його даними, працювала ворожа протиповітряна оборона, але є понад 10 "прильотів".

"Військові з порту не виходили, а бігли... Чути вибухи в районі Скловолокно. З боку Петрівки щось горить. Ракету збили над Лісками, вона могла впасти на будинки. У селі Осипенко також чути було сім вибухів як мінімум", - йдеться на каналі.

Гауляйтер Запорізької області Володимир Рогов стверджує, що Збройні сили України запустили шість ракет, і нібито всі вони перехоплені російською ППО.

Новини Бердянська - зараз це варто знати

2 червня з'явилася інформація, що пролунали вибухи в бердянському порту, і після цього звідти почали тікати судна. За відомостями ЗМІ, в порт прилетіло кілька ракет. Окупанти стверджували, що унаслідок ракетного удару немає руйнувань і жертв.

Варто зазначити, що це вже не перший "приліт" у порт Бердянська. У березні 2022 року внаслідок удару по цьому об'єкту були пошкоджені великі десантні кораблі ворога "Новочеркаськ" і "Цезар Куніков".

Вас також можуть зацікавити новини: