Гудков розкрив кривавий план Путіна: "він рятує свою шкуру" (відео)

У президента Росії є "чіткий прагматичний цинічний кривавий план", розповів опозиціонер Гудков.

Президент Росії Володимир Путін прекрасно розуміє, що війну проти України він програє. Глава Кремля зараз рятує себе, створюючи умови для майбутнього ядерного шантажу.

Впевненість у цьому висловив колишній депутат Держдуми РФ, російський опозиціонер Геннадій Гудков в інтерв'ю УНІАН.

"У Путіна зараз не так багато амбіцій і завіральних ідей. Він зараз рятує свою шкуру, тому що він прекрасно розуміє, що війна якщо ще не програна, то буде програна. І перші чорні лебеді його поразки вже пролетіли. У нього є абсолютно чіткий прагматичний цинічний кривавий план. Він створює умови для майбутнього ядерного шантажу. Ось що він зараз робить... Ці " референдуми", приєднання, урочисті заклинання з трибуни, звинувачення США в геноциді індіанців і мексиканців...", – зазначив експерт.

При цьому Гудков порівняв Путіна зі Сталіним:

"Путін – патологічний формаліст. У нього є патологія, особливість характеру, душі. На кожне лайно, на кожен злочин, на кожну підлість має бути папірець. До речі кажучи, Сталін був такий же. Жодного розстрілу, заслання в табори чи вбивства не було без якогось папірця. Путін в цьому сенсі дуже сильно на нього схожий, тому йому потрібні формальні папірці про "референдум", "голосування", якесь рішення".

"Тепер він буде загрожувати всьому світу доктриною. Він вже почав натякати. А доктрина готова, Патрушев написав спеціально. І якщо раптом на Росію хтось нападає, якщо створюють загрозу її існуванню, екзистенційну загрозу, Росія може застосувати ядерну зброю. І ось зараз цей безумець у Кремлі буде шантажувати світ ядерним ударом", – додав опозиціонер.

Путін оголосив про анексію нових територій України 

23-27 вересня росіяни провели фейкові "референдуми" на окупованих частинах чотирьох областей України. У Херсонській і Запорізькій "голосували" за вихід зі складу України і приєднання до РФ, а в Донецькій і Луганській – тільки про приєднання до Росії.

30 вересня Путін оголосив про анексію цих територій, і вказав на повернення до переговорів.

У відповідь на це президент України Володимир Зеленський оголосив про подачу заявки на вступ до НАТО "у прискореному порядку", а також чітко дав зрозуміти, що Україна не домовлятиметься з Путіним.