Кримчанам розповідають, що робити у разі повітряної тривоги / фото ua.depositphotos.com

У тимчасово окупованому Криму російські окупанти інформують населення про дії у разі повітряної тривоги, а також хімічної та бактеріологічної небезпеки.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генерального штабу Збройних сил України. "У Сімферополі окупаційна влада проводить заходи інформування населення про дії у разі повітряної тривоги, а також хімічної та бактеріологічної небезпеки", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що в населеному пункті Чаплинка Херсонської області загарбники шукають родичів військовослужбовців-учасників АТО/ООС і працівників силових структур. Крім того, триває пошук залишених житлових будинків для розквартирування особового складу підрозділів російських окупаційних військ.

Відео дня

Також росіяни продовжують чинити тиск на працівників Запорізької АЕС. За наявною інформацією, окремих працівників, які відмовляються співпрацювати з окупаційною владою, не допускають до робочих місць, поінформували у Генштабі.

Що відбувається у Криму

За даними Генштабу, в Криму з 21 листопада почали вручати під підпис повістки про мобілізацію.

В розвідці вважають, що російські окупанти готуються до оборони півострова, будуючи захисні лінії в Джанкойському районі.

Раніше у Раді Нацбезпеки повідомили, що у Криму ліквідували іранських інструкторів, які навчали окупантів пілотуванню дронами-камікадзе "Шахед-136".

Заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ахтем Чийгоз повідомив, що російські військові та колаборанти хвилюються, що українська армія може зайти на територію Криму.

Тим часом колишній командувач Сухопутних сил США у Європі генерал-лейтенант Бен Годжес вважає, що Україна може звільнити Крим вже у 2023 році.

Вас також можуть зацікавити новини: