Джо Байден виступив з промовою про війну в Україні / фото ua.depositphotos.com

Президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден виступив з промовою, приуроченою до річниці широкомасштабного вторгнення Росії в Україну.

Американський лідер звертнувся до світу у зв'язку з російською агресією в саду Королівського замку Варшави. Виступ розпочався о 18:40 (за київським часом).

Як відомо, у вівторок, 21 лютого, Байден перебуває в Польщі після свого візиту до Києва 20 лютого.

Крім виступу в саду Королівського замку, під час візиту до Польщі президент США вже провів перемовини з польським колегою Анджеєм Дудою, а також має зустрітися з лідерами Бухарестської дев'ятки 22 лютого.

Промова Байдена 21 лютого - онлайн

Візит Байдена до Києва 20.02.2022 - що повідомлялося

Як повідомляв УНІАН, 20 лютого президент США Джо Байден перебував у Києві. Під час свого візиту він оголосив новий пакет військової допомоги Україні на півмільярда доларів.

Зокрема, у пакет допомоги увійшли: додаткові боєприпаси для реактивної системи залпового вогню HIMARS; артилерійські снаряди калібру 155 міліметрів; мінометні снаряди калібру 120 міліметрів.

Підбиваючи підсумки візиту Байдена, президент України Володимир Зеленський заявив, що цей візит продемонстрував, наскільки Україна стійка і важлива для всього світу.

Вас також можуть зацікавити новини: