Експерт спрогнозував, що буде з Бахмутом далі / libkos

Попри те, що українські воїни просунулися на 2 кілометри вперед на Бахмутському напрямку, бої там триватимуть й надалі.

Такий прогноз дав військовий експерт Владислав Селезньов в інтерв'ю "Обозревателю".

"Бої в Бахмуті продовжуватимуться й надалі. Ті процеси, що відбуваються в межах дій українських Сил оборони, мають тактичний характер. Нині наші підрозділи зміцнюють той самий коридор, який сполучає велику землю з містом-фортецею Бахмут. Але оскільки це тактичний рівень, то говорити про те, що внаслідок контрнаступальних дій українських Сил оборони російські війська перебувають там у жахливому стані, не зовсім коректно", - зазначив експерт.

За його словами, у Бахмуті тривають бої місцевого значення. Українські підрозділи мають змогу на деяких ділянках фронту відтісняти противника від тієї дороги, що з'єднує Бахмут із великою землею. Це завдання ЗСУ виконують дуже успішно.

Бої за Бахмут - останні новини

За останніі кілька днів маємо гарні новини з Бахмутського напрямку. Зокрема, спікер Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий повідомив, українські воїни на Бахмутському напрямку просунулися на відстань до 2 км. Це прогрес за вчорашній і сьогоднішній день.

Крім того, факт просування української армії на цьому напрямку фіксують також сторонні спостерігачі – британська розвідка і американський Інститут вивчення війни.

Просування продовжується. Сьогодні командувач Сухопутними війська Олександр Сирський заявив, що ЗСУ продовжують йти вперед під Бахмутом, завдаючи ворогові втрат в живій силі і техніці. 

Вас також можуть зацікавити новини: