Чалий зазначив, що об Путіна "витирають ноги" і він це все прекрасно розуміє / скріншот відео

Президент РФ Путін почав втрачати пам'ять і у нього вже є провали, він почав багато забувати. Ця проблема кривавого диктатора небезпечна для всього світу. Вся справа в тому, що людина з провалами в пам'яті втрачає важелі управління.

Про це в інтерв'ю для YouTube-каналу "Є питання" розповів екс-посол України в США (2015-2019) та відомий експерт у питаннях зовнішньої політики Валерій Чалий.

Він зазначив, що в поведінці Путіна дійсно можна помітити зміни. Якщо порівнювати звички диктатора на початку повномасштабного вторгнення РФ в Україну і зараз, то різниця дійсно очевидна. Однак, зазначив Чалий, його більше турбує інше.

Відео дня

"Але підловлювати якісь моменти, десь не так ступив, десь не так повернувся, то це для мене не головні індикатори. Що мене насторожує, я знаю це точно і бачив на практиці. У Путіна хороша пам'ять, а він почав втрачати її. Не знаю, це наслідки стресу і постійної напруги або ж вік бере своє. Але він втрачає пам'ять. Він забуває імена, дати, у нього провали, і це небезпечно. Ця людина, яка упускає важелі управління. Не може така людина керувати ядерною державою",-заявив екс-посол України в США.

Чалий зазначив, що об Путіна "витирають ноги" і він це все прекрасно розуміє. Високопоставлені особи спізнюються на зустрічі з ним і це зовсім не випадково. Сам диктатор це розуміє, що сильно на нього тисне, вважає екс-посол.

Чалий також зазначив, що ядерний шантаж Путіна - банальна спроба диктатора утримати владу. Однак навряд чи йому це допоможе.

"Путіна в мавзолей вже не покладуть. Все, поїзд пішов. Я думаю, у нього взагалі дуже складна історія буде далі", - додав дипломат.

Путін і його проблеми зі здоров'ям: як змінився диктатор

Не так давно психіатр Джеймс Феллон описав стан президента РФ і заявив, що диктатор - "психопат з ознаками садиста". Експерт вважає, що у Путіна не тільки психопатія, але ще і нарцисичний розлад особистості.

Крім цього, в кінці серпня з'явилася інформація про те, що Путіну викликали бригаду медиків після нарад про контрнаступ ВСУ. Він нібито занадто багато нервує. У ГУР Міноборони України також повідомляли, що диктатор "хворий за трьома напрямками". Крім цього, на деяких зустрічах і виступах Путіна його можуть замінювати двійниками.

Вас також можуть зацікавити новини: