Росія завдала ракетного удару по Запоріжжю, постраждали двоє дітей (фото)

На місці удару працюють рятувальники, медики та комунальники.

У ніч на понеділок, 16 січня, російські загарбницькі війська обстріляли Запоріжжя.

Про це повідомив голова Запорізької обласної військової адміністрації Олександр Старух у своєму Telegram-каналі. Вночі окупанти завдали ракетного удару по місту та передмістю. 

"Є руйнування об’єктів цивільної, житлової та промислової  інфраструктури. Надійшла інформація про кількох легкопоранених. На місці працюють всі відповідні служби", - повідомив він.

Секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв опублікував фотографію, на якій можна побачити наслідки удару. "В результаті нічної атаки постраждали люди. Є ушкоджені будинки", - написав він у своєму Telegram-каналі.

Оновлено о 03:00. Куртєв додав, що на місці удару працюють рятувальники, медики та комунальники. 

"Усім постраждалим надається невідкладна медична допомомога. Трьох людей транспортовано до лікарень. Серед них - дві дитини дев‘яти і п‘ятнадцяти років. На місці прильоту люди можуть отримати допомогу в комунальних автобусах", - йдеться у повідомленні.

Останні російські обстріли

Як повідомляв УНІАН, 15 січня російські війська вкотре обстріляли звільнений Херсон. Під ударом опинився центр реабілітації дітей з інвалідністю та студентський гуртожиток. Повідомлялося про сімох поранених.

14 січня Росія обстріляла Київ. Внаслідок атаки було пошкоджено об'єкти в Дніпровському та Голосіївському районах. 

А вдень вони вдарили ракетою Х-22 по девятиповерхівці у Дніпрі. Внаслідок удару загинули 29 людей, 73 - отримали поранення. Доля ще понад 40 невідома. На місці все ще працюють рятувальники.

Вас також можуть зацікавити новини: