Також виявлено уламок ворожої ракети / фото t.me/kurtievofficial

Російські окупанти знову вдарили по Запоріжжю. Вже відомо, що в результаті цього в місті пошкоджені об'єкти інфраструктури.

У своєму Telegram-каналі повідомив Секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв повідомив про Прильоти. Атака сталася в ніч на 12 січня, з 3:09 до 3:37 в місті лунала повітряна тривога.

"Клятий ворог знову цинічно атакував наше нічне місто. Постраждали об'єкти інфраструктури. На місці виникла пожежа. За попередньою інформацією, люди не постраждали. На місці прильоту вже працюють відповідні служби", - зазначив він.

Відео дня
Обстріл Запоріжжя / фото t.me/kurtievofficial

Згодом голова Запорізької обласної Військової адміністрації Олександр Старух у своєму Telegram-каналі зазначив, що в результаті нічної ракетної атаки ворога в одному з районів Запоріжжя пошкоджень зазнали приватні житлові будинки та об'єкти інфраструктури. Обсяг завданих збитків встановлюється, на місці працюють всі екстрені служби.

Наслідки "прильоту" в Запоріжжі / фото t.me/kurtievofficial

"За попередніми даними, всі люди цілі. Також виявлено уламок ворожої ракети", - повідомив голова ОВА.

Пізніше Куртєв уточнив, що в результаті нічного удару окупантів пошкоджень і руйнувань зазнали будинки одного з приватних секторів міста. Також він показав фото з місця "прильоту".

"На щастя, люди не постраждали. Всі комунальні служби вже працюють на місцях", - написав він.

Обстріли Запоріжжя

4 січня російські окупанти знову обстріляли Запоріжжя. Рашисти застосували ракети з-300. Росіяни вдарили по об'єкту інфраструктури, в результаті ракетного удару зруйновані складські будівлі.

У ніч на неділю, 8 січня, російські окупанти атакували південні околиці Запоріжжя. Рашисти застосували касетні боєприпаси.В результаті попадання ракет пошкоджені складські та інші допоміжні приміщення.

Вас також можуть зацікавити новини: