Сумську область знову обстріляли / фото ua.depositphotos.com

Вчора російські окупанти обстріляли чотири прикордонні громади Сумської області.

Про це повідомляється у офіційному Telegram-каналі Сумської обласної військової адміністрації. Зокрема Хотінської, Білопільської, Юнаківської та Есманьської громад, зафіксовано 70 прильотів з мінометів, артилерії, гранатометів.

"Юнаківська громада: з території РФ здійснено артилерійський обстріл – чотири прильоти. Внаслідок обстрілу на території одного підприємства пошкоджено лінію електромережі, приміщення автогаража та вікна в приміщенні пилорами. Також по території громади зафіксовано два прильоти з міномета. Білопільська громада: ворог вдарив по території громади з мінометів – 25 прильотів та артилерії – 17 прильотів. Внаслідок артобстрілу пошкоджено домогосподарство. Хотінська громада: росіяни били з мінометів – 9 прильотів. Внаслідок пошкоджено лінію електромережі. Есманьська громада: з території РФ здійснено 4 мінометних обстріли – 13 прильотів", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Російські обстріли: останні новини

Як повідомляв УНІАН, 25 квітня надвечiр російські війсьькові терористи обстріляли Нікопольський район Дніпропетровської області. Вони відкрили вогонь з важкої артилерії по Марганцю та Нікополю. У Марганці постраждали дві жінки - 64 і 77 років.

У Херсонській обласній військовій адміністрації повідомляли про активізацію російських загарбників на Херсонщині і Запоріжжі

Вчора вранці Росія вдарила з С-300 по центру Куп'янська. Ракета влучила у Краєзнавчий музей, загинули двоє людей, ще десятеро постраждали.

Вас також можуть зацікавити новини: