Росіяни вдарили ракетою по музею в Куп'янську / фото t.me/synegubov

У Куп'янську Харківської області під час розбирання завалів будівлі Краєзнавчого музею, в яку вранці 25 квітня влучила російська ракета C-300, рятувальники виявили тіло другої загиблої жінки.

"Висловлюю щирі співчуття рідним і близьким жертв цього російського теракту", - зазначив голова Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

При цьому він закликав усіх харків'ян та жителів області не ігнорувати сигнали тривоги.

Відео дня

Оновлено 15:30. У Куп'янську завершили пошукові роботи та розбір завалів на місці влучення ворожої ракети по будівлі Краєзнавчого музею, повідомили у Державній службі з надзвичайних ситуацій.

"Під час розбору завалів у будівлі Краєзнавчого музею вилучено тіла двох загиблих жінок", - повідомили рятувальники.

Також десять людей отримали поранення, четверо з них госпіталізовані.

Росіяни вдарили ракетою по музею у Куп'янську / фото t.me/synegubov

Ракетний удар РФ по Куп'янську - що повідомлялося

Як писав УНІАН, вранці 25 квітня російські війська вдарили ракетою С-300 по самому центру міста Куп'янськ, влучивши у будівлю місцевого Краєзнавчого музею.

Спочатку Синєгубов повідомив про десять постраждалих у результаті удару: "Троє з них госпіталізовані, у сімох - легкі ушкодження, вони отримали допомогу на місці, дві людини залишаються під завалами".

Пізніше президент України Володимир Зеленський, коментуючи черговий акт терору РФ, повідомив про одну загиблу жінку, працівницю музею.

Вас також можуть зацікавити новини: