Причиною останньої повітряної тривоги в Києві був ворожий БПЛА / скріншот

Українські сили Протиповітряної оборони у середу, 1 березня, збили над Київщиною російський безпілотник.

"Під час тривоги у середу в Київській області було виявлено БПЛА, по ньому велася бойова робота засобами ППО. Ціль уражено", - заявив речник Повітряних сил Юрій Ігнат в коментарі "Українські правді".

Окрім цього, речник додав, що наразі все ще ведуть пошукові роботи решток безпілотника. Коли їх завершать, то вже тоді буде визначений тип дрона.

Відео дня

"Причиною останньої повітряної тривоги в Києві був ворожий БПЛА, а не повітряна куля, як повідомлялося раніше", - додали згодом у КМВА.

Зазначимо, що ранкова повітряна тривога над Київською областю тривала з 11:33 по 12:42. Також у Києві сирени були увімкнуті упродовж 36 хвилин у період з 11:32 по 12:08.

Ігнат також зауважив, що попередня тривога на сході України 1 березня оголошувалася через активізацію тактичної авіації ворога.

Російські атаки упродовж минулої доби: що відомо

У ніч на 1 березня росіяни атакували українську інфраструктуру іранськими дронами-камікадзе. Всього було випущено чотири апарати, і жоден не долетів до цілі.

Окупанти за минулий день завдали 12 авіаударів. Рівень загрози таких атак все ще залишається високим, повідомили у Генштабі.

Окрім цього окупанти продовжують тиснути на Бахмут. Ворог не припиняє штурм міста.

Росіяни намагаються діяти малими групами на Бахмутському напрямку, адже їм не вистачає особового складу та професійних командирів.

Вас також можуть зацікавити новини: