У Росії через війну в Україні був жіночий бунт, з'ясувала розвідка / фото REUTERS

У російському місті Владимир дружини окупантів підняли бунт, і губернатор забрав деяких загарбників з України.

Супротивників на КамАЗі забрали додому, повідомило Головне управління розвідки Міноборони України, посилаючись на перехоплення розмови.

"Владимирський ще цей губернатор приїжджав, там дружини у них у Владимирі підняли, коротше, бунт. Те, що невідомо, на скільки привезли, зробили відеозвернення: "Чому гуманітарка х*й доходить до людей, нах*уй?"... Типу, на який термін відправили х*й відомо, коротше, і він приїхав забрав людей КамАЗ...", - розповів окупант.

Раніше стало відомо, що родички мобілізованих громадян РФ і строковиків вимагають зустрічі з російським президентом Володимиром Путіним.

Організатор Ради матерів і дружин Ольга Цуканова записала звернення, яке стало відповіддю на заяви про те, що глава РФ збирається зустрітися з матерями окупантів. Як виявилося, нікого з Ради матерів і дружин не покликали на зустріч.

Війна України з Росією - найважливіші новини

Збройні сили України наприкінці літа пішли в контрнаступ. За відомостями аналітиків, наші воїни вже звільнили понад 50% території, яку окупанти захопили після повномасштабного вторгнення.

На нашій землі вже ліквідували приблизно 89 тисяч 440 загарбників та багато ворожої техніки.

Російські пропагандисти вже задумалися над тим, що їм загрожує після перемоги України у війні.

Вас також можуть зацікавити новини: