ЗСУ досягли успіху біля Бахмута / facebook.com/GeneralStaff.ua

ЗСУ просуваються у селі Кліщіївка і там ще тривають бої.

Про це повідомив начальник прес-служби Східного угруповання військ Ілля Євлаш, передає радіо Свобода. "У Кліщіївці у нас просування. Однак ще рано говорити про те, що ми повністю закінчили там операцію, тривають бойові дії. Крім цього, є успіхи в напрямку населеного пункту Андріївка, Бахмут і Курдюмівка. Ми маємо там успіх", - підкреслив Євлаш.

При цьому він зазначив, що в районі села Оріхово-Василівка армія РФ тримає близько 50 тис. військових, більше 120 реактивних систем і 150 артилерійських систем, більше тисячі броньованих машин, 2500 тис. танків.

Відео дня

"Постійні подібні атаки противника зараз відбуваються біля Оріхово - Василівки на північному фланзі Бахмута, що свідчить про те, що противник все ще намагається шукати слабкі місця в нашій обороні", - розповів про ситуацію Євлаш.

Війна в Україні: Новини

Росіяни почали посилювати "третю лінію" укріплень на окупованій частині Запорізької області.

А 11 вересня речник об'єднаного прес-центру сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун повідомив, що оборонні споруди ворога на другій та третій лінії оборони загарбників не такі міцні, як на першій лінії, не так щільно заміновані.

Вас також можуть зацікавити новини: