Окупанти вдарили по Одещины / Телеграм-канал Сил оборони півдня

В Одеській області через удари російської армії сталися руйнування, є поранені.

Про це повідомив очільник Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер. "Під час вечірніх повітряних тривог маємо два влучання в Одеському районі. Наразі відомо про трьох постраждалих", - наголосив він.

Зокрема, 96-річну жінку дістали з-під завалів в дачному кооперативі, її госпіталізовано. Стан пенсіонерки стабільний, медики надають всю необхідну допомогу.

Відео дня

Також двоє літніх людей (72 та 73 років) отримали легкі травми, їм надано допомогу на місці.

За даними Сил оборони півдня, ворог атакував Одещину підступно і зухвало - країна-терористка вкотре продемонструвала свої справжні наміри - нищити Україну і українців.

"З літаків тактичної авіації, з акваторії Чорного моря, рашисти поцілили ракетою повітряного базування по дачному кооперативу. Літню жінку врятували з-під завалів приватного будинку", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, сталося влучання у припортову інфраструктуру, імовірно, надзвуковим "Оніксом". Люди не постраждали, масштаби руйнувань уточнюються.

Наразі на Одещині знов повітряна тривога - заходять ударні дрони зі сторони Чорного моря.

Удари по Одеській області

Сьогодні ЗСУ зафіксували пуски російських ракет в бік курортного населеного пункту Затока на Одещині. В той час на території Одеси та області від 15:40 лунала повітряна тривога, для інших областей сигнал про небезпеку не вмикали. Йшлося, що є пуски авіаційних ракет.

5 листопада ворог атакував Одесу дронами, ракетами  "Онікс" та "Іскандер-М" - сталося влучання у середмістя, вибуховою хвилею понівечено десятки житлових будинків, Одеський національний художній музей в історичній частині міста, що віднесена до спадщини ЮНЕСКО.  Постраждало 8 жителів міста. У середмісті посеред вулиці утворилася величезна вирва.

Вас також можуть зацікавити новини: