Воїни Кадирова знімали відео і "спалили", де перебувають / Скріншот

Радник голови Херсонської ОВВА Сергій Хлань розповів, що днями частина окупантів-"кадирівців" перемістилася на лівий берег Дніпра в регіоні. 

Як він поділився в ефірі проекту FreeДом, загарбники розмістилися в одній з будівель і посилено постили звідти селфі, як вони там відпочивають.

"І сьогодні вночі вони були там знищені. Тобто завдяки своїм тік-токерським здібностям вони самі фактично повідомили про своє місцеперебування. А ЗСУ залишилося тільки "відпрацювати", - заявив Хлань.

За його інформацією, в результаті удару по місцю скупчення "кадирівців" їхні втрати склали 40 загарбників ліквідованими і 60 важкопораненими.

Раніше з'явилася інформація, що в понеділок увечері українські захисники вдарили по базі бійців Кадирова у Херсонській області.

Що відбувається на Херсонському напрямку

За даними Генштабу, офіцерський склад ЗС РФ напередодні приходу ЗСУ переміщається на лівий берег Дніпра, місцевих жителів у примусовій формі "евакуюють" туди ж.

В Американському інституті вивчення війни вважають, що російська влада, ймовірно, створює інформаційні умови, щоб виправдати запланований відступ своїх військ і здачу значних територій Херсонської області ЗСУ.

Нагадаємо, наприкінці серпня розпочався контрнаступ ЗСУ. Зокрема армія України просунулася в Херсонській області. Станом на 21 жовтня в регіоні деокуповано 88 населених пунктів.

Вас також можуть зацікавити новини: