ЗСУ / facebook.com/GeneralStaff.ua

В результаті бойових дій на Бахмутському напрямку за два дні в Горлівку Донецької області доставлено до 70 тіл загиблих окупантів.

Про це повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України у вечірньому зведенні, опублікованому у соціальній мережі Facebook. Зазначається, що противник продовжує зазнавати втрат й на інших напрямках.

Зокрема, підтверджено вогневе ураження 1 грудня району зосередження живої сили противника на тимчасово окупованій території Запорізької області неподалік населеного пункту Кам’янське.

Відео дня

"Втрати окупантів склали до 100 осіб пораненими. Крім того, в той же день, в Куп’янському районі Харківської області було збито ворожий гелікоптер", - йдеться у зведенні.

Ситуація на Бахмутському напрямку

Як відомо, біля Бахмута тривають жорстокі бої. У американському Інституті вивчення війни вважають, що загарбницькі війська не зможуть оточити місто.

Вчора у Генштабі повідомляли, що на Бахмутському напрямку окупанти зосереджують основні зусилля на веденні наступальних дій

На думку радника Офісу президента Олексія Арестовича, окупанти хочуть повторити у Бахмуті сценарій, який був під час боїв за Сєвєродонецьк.

У Східному угрупованні військ називали Бахмут епіцентром головної битви за Україну. 

Військовий експерт та директор Defense Express Сергій Згурець заявив, що наразі довкола міста триває типова війна на виснаження.

Вас також можуть зацікавити новини: