Рятувальники дістали ще тіла загиблих українців / фото ДСНС

Кількість загиблих у результаті атаки на столицю 29 грудня зросла до 13 людей.

Як повідомив мер Києва Віталій Кличко, тіла ще чотирьох загиблих дістали з-під завалів складського приміщення в Шевченківському районі.

Крім цього, за його словами, 32 людини постраждали. Наразі 17 із них перебувають в стаціонарах медзакладів столиці.

Відео дня

Станом на 12:26 вже відомо про 15 загиблих у результаті атаки на столицю 29 грудня.

Кличко повідомив, що тіла ще двох загиблих дістали з-під завалів складського приміщення в Шевченківському районі. Рятувальники продовжують розбирати завали.

О 12:47 мер Києва повідомив про те, що вже 16 тіл загиблих дістали з-під завалів складського приміщення в Шевченківському районі.

Рятувальники продовжують працювати і до завтра розбиратимуть завали. Кличко наголосив, що атака на столицю 29 грудня стала найбільшою за кількістю жертв серед мирних мешканців столиці.

Також він зазначив, що 1 січня в Києві буде оголошене днем жалоби.

Деталі ворожої атаки 29 грудня 

Як раніше повідомляв УНІАН, 29 грудня Росія запустила по Україні понад сотню ракет та десятки ударних БПЛА.

Президент України Володимир Зеленський наголосив, що мішені вже для Росії звичні: понад 100 приватних будинків зруйновані або пошкоджені, 45 багатоповерхівок, школи, дві церкви, лікарні, пологовий будинок, багато торговельних та складських приміщень.

На думку експертів, РФ не спроможна регулярно завдавати таких масованих атак. До цього обстрілу окупанти готувались декілька місяців. Вони збирали боєприпаси довгий час, щоб створити різноманітніший ударний комплекс.

Вас також можуть зацікавити новини: