Відомо вже про 30 загиблих та понад 160 поранених людей / фото ДСНС

Відомо вже про 30 загиблих та понад 160 поранених людей унаслідок масованого удару Росії по території України. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко.

"53 людини сьогодні врятували наші титани з ДСНС. Вісьмох із врятованих дістали з-під завалів", - зауважив він.

Міністр повідомив, що станом на зараз відомо вже про 30 загиблих та понад 160 поранених внаслідок ранкового масованого удару Росії по території України.

Відео дня

Водночас, зокрема очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак зазначив, що за день окупанти вбили шістьох мирних людей, по області - 38 постраждалих.

Масштабна атака по Україні - що відомо

Сьогодні вночі та вранці ворог здійснив масовану атаку по території України, застосувавши 158 засобів повітряного нападу – ударні БплА та різного типу ракети. Силам протиповітряної оборони України вдалося збити 114 цілей – 87 крилатих ракет Х-101, Х-555, Х-55, а також 27 ударних безпілотників Shahed-136/131. Влучання зафіксовані у Києві, Львові, Харкові, Дніпрі, Одесі, Запоріжжі та інших містах.

Станом на 13:00 було відомо про загибель 18 мирних людей та 132 поранених унаслідок масового удару Росії по Україні. Згодом ці цифри зросли.

Зокрема, станом на 13-ту повідомлялося, що унаслідок обстрілу російськими загарбниками м. Дніпро п'ятеро осіб загинули та 28 - отримали поранення.

Вас також можуть зацікавити новини: