ЗСУ запускають агітснаряди перед наступом / скриншот

Збройні сили України запускають снаряди з інструкціями щодо здачі в полон для російських окупантів та "мобіків" з "ЛДНР" перед початком наступу

Про це повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр у Facebook.

У кожному снаряді знаходиться півтори тисячі одиниць листівок з нагадуваннями для окупантів про те, що Україна скоро поверне свою землю, а в них є шанс скласти зброю та вижити.

Агітаційні снаряди випускають у різних напрямках, щоб більше загарбників змогли отримали інструкції щодо здачі в полон.

За словами Маляр, ці листівки є одним із ефективних способів інформаційної роботи з ворогом перед контрнаступом на місцевості, де немає інтернету.

Війна в Україні: актуальні дані

ЗСУ пішли у контрнаступ на Херсонському та Харківському напрямках. 8 вересня Генштаб прозвітував про деокупацію низки сіл у Харківській області, а також міста Балаклії, яке було під контролем РФ 6 місяців.

Усього за три дні захисники просунулися під Харковом на 50 км углиб окупованих Росією територій. З 1 вересня звільнено понад тисячу квадратних кілометрів української землі, зазначив президент Володимир Зеленський.

На півдні українські сили продовжують повільно знищувати логістичні шляхи ворога, що забезпечують життєдіяльність угрупування ЗС РФ на Херсонщині.

Вас також можуть зацікавити новини: