Georgian Airways вирішила допомогти росіянам дістатися Лазурового узбережжя / фото ua.depositphotos.com

Грузинська авіакомпанія Georgian Airways, що перебуває під санкціями України, запускає для росіян транзитні рейси – з Москви до Ніцци через Тбілісі.

Як повідомляється на сайті перевізника, транзитний рейс до Лазурового узбережжя з однією пересадкою почне курсувати з 5 липня. Рейси з годинною пересадкою в Тбілісі літатимуть до Франції двічі на тиждень – у середу та суботу. 

Вартість квитків на цей рейс стартує від 535 доларів (на рейси по середах) та від 633 доларів (на рейси по суботах). Загалом шлях з російської столиці до Ніцци займатиме 8 з половиною годин.

Відео дня
Georgian Airways вирішила допомогти росіянам діставатися Лазурового узбережжя

Напередодні Georgian Airways збільшила кількість щоденних прямих рейсів між Москвою та Тбілісі. Тепер щодня курсує 11 літаків. 

Georgian Airways та рейси до РФ - що треба знати

10 травня російський диктатор Володимир Путін скасував візовий режим для громадян Грузії і офіційно дозволив прямі авіарейси до цієї країни. Незабаром Грузія відкрила своє небо для російських авіакомпаній. Вже 19 травня до Грузії прилетів перший прямий авіарейс з РФ за останні 4 роки.

Місцева авіакомпанія Georgian Airways здійснила перший рейс з Тбілісі до Москви 20 травня. Президентка країни Саломе Зурабішвілі оголосила перевізникові бойкот.

На початку липня президент України Володимир Зеленський ввів в дію санкції проти компаній та осіб, які підтримують агресію РФ, серед них був і грузинський перевізник і його власник. В парламенті Грузії заявили, що санкції – "несправедливий" захід. 

Вас також можуть зацікавити новини: