Пожежа на північному заході Оксфорда / Скріншот

В Оксфордширі ввечері стався потужний вибух, після якого почалася масштабна пожежа. 

За даними Sky News, інцидент стався на об'єкті водопровідної компанії Severn Trent Water. У мережі пишуть, що вибух пролунав відразу після удару блискавки, на місці вже працюють служби екстреної допомоги.

Поліція вважає, що блискавка вдарила в газові контейнери на заводі з переробки відходів поблизу селища Ярнтон, це призвело до великої пожежі. За попередніми даними, ніхто не постраждав.

Тим часом метеорологічна служба оголосила про грози і сильні дощі в Оксфордширі, місцевим жителям рекомендували залишатися в приміщеннях і закрити вікна.

Удари блискавки: останні новини

Як повідомляв УНІАН, влітку в Київській області блискавка вдарила по приватному будинку, на місці одразу почалася пожежа.

На Говерлі блискавка вбила дорослого чоловіка та 11-річну дитину. Жінку, яка була з ними, передали медикам.

​​У Німеччині повідомлялося про трагічний випадок у пивному садку ресторану під час негоди. Через удар блискавки загинув 35-річний чоловік, постраждали 11-річна дитина та 43-річна жінка, їх госпіталізували.

У вересні стало відомо, що в одному з індійських штатів за дві години сталася понад 61 тисяча ударів блискавки. Загинули щонайменше 12 людей.

Вас також можуть зацікавити новини: