На Київщині блискавка влучила в будинок / скріншот

У Гатному Фастівського району Київщини блискавка влучила у житловий будинок. Через це зайнялася пожежа.

Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов у Telegram, опублікувавши відео з місця події. Рятувальники вже гасять пожежу.

"Щойно в Гатному блискавка влучила в житловий будинок. Спалахнула пожежа. На місці поліція і ДСНС. Рятувальники завжди напоготові, втім звертаюсь до громадян. Вдома у вас завжди мають бути засоби пожежогасіння", – написав він. 

Новини Київщини

У Києві СБУ викрила ІТ-компанію, яка працювала на терористів "ДНР". Вони намагалася передати їм інформацію з електронних систем прифронтової ОВА. Найбільше противник цікавився даними про наслідки російських повітряних ударів по енергетичній інфраструктурі регіону.

Крім того, днями в Києві чоловік накинувся на поліцейських із ножем. Сталося це в комендантську годину. Порушник йшов посеред проїзної частин і побачивши поліцейський автомобіль почав кидатися на правоохоронців. Його затримали.

17 червня на Київщині сталася смертельна ДТП. Аварія трапилася біля села Веселинівка Броварського району Київської області. В автомобілі перебувала жінка та четверо дітей. Діти дивом вижили, усі були ушпиталені. На жаль, жінка загинула.

Вас також можуть зацікавити новини: