Перед смаженням риби потрібно добре розігріти сковороду / фото depositphotos.com

Напевно, кожна господиня знає, як смажити рибу, але не всі здогадуються, що є кілька секретів, які дозволять вашій страві бути просто чудовою і, що важливо, не пригорати до сковороди.

УНІАН розповідає, як правильно смажити рибу на сковороді.

Як правильно смажити рибу - важлива порада

Риба - це продукт, який найчастіше пригорає на сковороді. А все тому, що господині не знають певних тонкощів. Отже, розповідаємо:

Відео дня
  • розжарте сковороду на великому вогні;
  • налийте "щедру" кількість олії;
  • занурте рибу в борошно і яйце;
  • покладіть її на сковороду;
  • зменште вогонь.

Ще одна порада, як посмажити рибу, щоб вона не пригоріла - зробіть на ній кілька розрізів уздовж. Так не тільки протушкуються кісточки, але і сам продукт буде соковитішим та без чорного гару.

Що треба зробити, щоб риба не прилипала до сковороди - запам'ятайте це

Ми вже розібралися, чому риба пригорає до сковороди. Тепер поговоримо про те, чому при смаженні риби вона розвалюється. Секрет, як УНІАН писав вище, в кількості масла. Чим більше його буде - тим більше шансів на те, що фінальне блюдо опиниться цілісним і смачним. Не бійтеся, що риба вбере все масло, і на виході ви отримаєте занадто жирний продукт.

В цілому, рибу не так вже й складно приготувати, якщо прислухатися до порад досвідчених господинь. Якщо ви зробите все за рецептом, то ваші домочадці пальчики оближуть і попросять добавки.

Вас також можуть зацікавити новини: