Кухонна губка допоможе позбутися налиплої шерсті та волосся на одязі / фото ua.depositphotos.com

Пральна машинка - одна з найважливіших "помічниць" в домі, яка економить час і сили будь-якій людині. 

Однак якщо в будинку є тварини, одяг доводиться прати частіше і ретельніше, щоб позбутися шерсті. І якщо ви вирішили знайти пристосування для збору шерсті в пральній машині, то експерти навіть придумали лайфхак, як допомогти машинці відмити речі від шерсті.

Цей лайфхак досить незвичайний і навряд чи б хтось із нас до нього додумався. Фокус простий - класти губку в барабан пральної машини. Так-так-звичайну кухонну губку для миття посуду в пралку.

Відео дня

Губка в пральній машині допоможе позбутися налиплої на одяг шерсті в процесі прання. Для цього підійде звичайна кухонна губка, також можна кидати в пралку силіконову губку.

А можна використовувати кульки для прання, які збирають шерсть, ворс і волосся. Вони зберуть шерсть, а також завадять утворенню катишек. 

Такий лайфхак можуть застосовувати всі, не тільки власники домашніх тварин, оскільки, кладучи губку для посуду в пральну машину, ви точно рятівник від волосся і ворсинок налиплих на одяг. Особливо ефективний цей спосіб при пранні джинсів і верхнього одягу.

Як використовувати губку для посуду в пральній машині

Перед тим як запустити машину, в барабан покладіть губку для посуду, після чого виставите потрібний режим. Після прання губку з машини слід вийняти.

Вас також можуть зацікавити новини: