6-7 лютого – час, блискуче підходить для відвідування творчої музи / фото rabstol.net

На цьому тижні ідеальний час, щоб зайнятися пошуком другої половинки для вибудовування майбутнього спільного життя на довгі роки вперед.

Про це в коментарі "Главреду" розповів астролог Влад Росс.

"В понеділок, 4 лютого, Венера змінить свій знак Зодіаку і увійде в Козерога і до кінця місяця буде залишатися там. Венера – це планета любові, а Козеріг – знак серйозних стосунків. Тому, починаючи з 4 числа, складеться сприятливий час не для швидкоплинних романів і інтрижок, а для тривалих серйозних відносин", - сказав він.

Відео дня

"5 числа буде Новолуння, буде відбуватися народження нової енергії. Сонце 4-5 лютого буде в секстеті до Меркурія, що обіцяє великі можливості, вдалі покупки (особливо в плані нерухомості) і період, прекрасний для торгівлі і укладання контрактів. Також 5 лютого раджу створити бізнес-план на найближчі місяці – він буде успішним і легко реалізується", - зазначив астролог.

6-7 лютого – час, блискуче підходить для відвідування творчої музи, зазначив Росс.

Читайте такожКитайський Новий рік 2019: історія свята, коли і як його відзначати

"У ці дні можуть бути створені справжні шедеври мистецтва. Вдалими в ці дні будуть також виставки та презентації. Також відмінно підійде це час для відвідування концертів, просування своїх музичних творів у чартах, випуску нового альбому або викладення його в інтернет", - розповів експерт.

"Однак це буде не дуже вдалий час для покупок, оскільки ваші витрати в ці дні можуть виявитися невиправданими. Так як Місяць буде в з'єднанні з Нептуном, зберігатиметься небезпека обманів і "разводілова", - додав Росс.

"Марс, планета катастроф, буде з'єднання з Ураном, що може означати виникнення несподіваних ситуацій і підвищену небезпеку травмування. Крім того, є великий ризик посваритися в ці дні з близькими людьми, що надалі може привести до розриву відносин. Також можливі скандали і конфлікти між бізнес-партнерами і шлюбними партнерами", - заявив астролог.

"Особливо всі ці суперечки і конфлікти можуть розгорітися з приводу фінансових справ, тому що 12 лютого Марс з знаку Овна перейде в знак Тільця. А Телець – це завжди символ грошей, тому можливі різні розбірки через гроші. Також це дуже небезпечний період для банків і магазинів, тому що можуть бути серйозні пограбування. Взагалі, в ці дні погіршиться криміногенна ситуація", - резюмував він.